torsdag 5 november 2009

Jag andas, alltså lever jag

I mitt huvud just de här dagarna har det snurrat miljoner tankar. Det är nog den största anledningen till att jag inte hängt här på bloggen. Jag lider brist på inspiration att dela med mig läsvärt till er!
Jag vill ändå på ett kort och fint sätt tala om att jag bakom alla tankar mår riktigt bra. Jag andas och lever som vanligt, om än i dvala. Igår gick jag faktiskt och la mig före klockan nio och somnade! Det kändes riktigt lyxigt. Jag tog hem lite filmer från en vän igår så jag har lite filmer att kolla på i helgen som kommer. Jag är ju egentligen ingen långfilmstittare då jag mest håller mig till mina serier men dessa kommer helt klart vara värda att se.
Jag ska alldeles strax klä på mig ytterkläderna och bege mig uti snöyran. Jag funderar på om det är mössdags? Ja det är det nog! Toppen, jag har en modell skitsnygg liggandes faktiskt!

Så vänner och andra, jag kan inte svära på att jag skriver mer dag, men här har ni i alla fall lite av mig. Håll till godo. Ni som känner mig vet hur jag brukar säga: "Är man kinkig blir man utan"

Kram och hej

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sötisen jag gissar att der är mig du har i tanken om dagarna!?!
//M-M

Hjärtemammas sa...

Baby såklart det är! Bland annat ;) Vad gör du i helgen, vi kan väl höras på telefon? Puss

Anonym sa...

vilka är dom andra?? :)
/någon som undrar....

Hjärtemammas sa...

Ja du, du som undrar! Det finns så otroligt mycket att tänka på här i livet.. Men jag kan säga så här.. Tankarna är relativt lokala. Hjälper det dig något?
<3 Välkommen igen