fredag 20 november 2009

Vid regnbågens slut sägs det ju finnas en skatt..

Eller?... Alltså visserligen har man hört folk önska att de kunde sk*ta pengar men jag är tveksam.

Jag sitter efter en hård dag nu i soffan med en kopp te. Ja ni läste rätt! SjC, upp-till-18-koppar-kaffe-om-dagen finns inte längre. Nej nu varvar jag med te. I morse drack jag grönt te, och det var ju ingen höjdare måste jag säga men det var okej. Citronte på eftermiddagen och nu lite kvällsro, med kamomill. Med en dutt acaciahonung blir det riktigt gott. Jag har fått lite ångestliknande känslor på sistone när jag dricker kaffe därav beslutet att dra ner lite.

Idag har jag varit på ett livsomvändande möte kan man säga. Jag kommer så småningom dela med mig av mina beslut här på bloggen men är inte riktigt redo ännu. Det kommer läcka sakta men säkert info och de flesta blir nog glada för min skull vill jag tro. Sen har jag även hunnit med att jobba idag. Dels på ett café i byn som ville ha lite hjälp med skyltning och att skriva nya skyltar. Jag hjälpte även till med lite inköp av möbler och jag blir glad att få det förtroende. Sen var det ju Småglin i vanlig ordning också!

Jag har piffat massa här ikväll, dammsugit samtidigt som jag kört Lady Caca på högsta , verkligen högsta volym, med subbanmadda facking dunka dunka. Shit vad jag poppade!
Nu ska jag fortsätta dregla över IdolAndreas. Ja Carlsson, han med supersmajlet!

I morgon är det fullt skägg hemma hos örnen och Tutut. Vi ska baka peppisar och umgås. Mitt tips på vuxenpepparkakor är att hyvla en sån färdigköpt deg med osthyvel och strö över lite mandelspån. Kakorna blir riktigt tunna och fina och blir extra goda med lite blåmögel ost på och ett glas rödtjut bredvid. Blir ni sugna? Jo jag kan förstå det.

Ha en riktigt fin fredag vänner mina, och tack för feedback och fina kommentarer här på bloggen!! Y

PS. Jag vet ju att jag har Gessle på min Dissalista här på bloggen men ajg har hört en låt som jag verkligen gillar. Får ni möjlighet så lyssna på den. Jag hörde den första gången på M.A:s blogg och nu går den om och om och om på Spotify. Om jag en dag heter den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

När du får oväntat besök... *Ler*

Hjärtemammas sa...

*ler tillbaka* Exakt!!

Anonym sa...

Gessle´s låt är ju bara så underbar !!!

Kram L

Hjärtemammas sa...

Eller hur L, det är den enda jag gillar faktiskt med honom. Sen är ju Gyllene tider en annan femma!
Kram vännen