tisdag 22 december 2009

morgonfrost


God morgon kära läsare. Det är minst lika kallt nu som det var i går kväll och det är ju fantastiskt. Det betyder ju faktiskt att vi i den här regionen kommer få en vit jul och inte bara i form av lite frost på vindrutan! Lovely!

Vi ska strax klä oss, mammorna och de två barnen för att gå ner på stan och inta en julfrukost tillsammans. Skälet är att vi inte har annat än vörtlimpa och kaviar här hemma och det kändes inte direkt så lockande.

Jag och Örnen ögnade igenom den här boken "Dumpa honom" igår efter att barnen somnat. Vi skrattade gott.

Det är en kille, någon relationsexpert, som skrivit den till kvinnor som funderar på om ursäkterna en man kommer med i olika situationer verkligen är sanna.

Tex så förväntas ju män kunna styra världen och är alltså fullt kapabla till att hantera en telefon och ringer eller skickar sms om han lovat att göra det. Är du viktig för honom så spelar det inte någon roll att han har massa på jobbet, tänker han på dig och vill ringa eller messa dig så tar han en paus, precis som vi kvinnor, och gör det!

Gör han inte det utan kommer med ursäkter som att det var stressigt på jobbet, hans mamma blev sjuk eller att han tappat telefonnumret så dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig!

Jag tror kanske inte man ska rätta sitt kärleksliv efter den här boken men det är riktigt rolig att läsa. Det får en själv att tänka till.

En ursäkt i boken är "Jag är rädd att bli sårad-ursäkten"

Det står att mannen är en enkel människa, gillar han dig så kysser han dig. Sen tänker han på hur du ser ut i och utan dina underkläder. Inga om och inga men och absolut inga utifall. Vill han ha något så tar han det OAVSETT hur djupa sår det gett honom i tidigara förhållande!

Likadant om han bara vill träffa dig när han är full så vill han helt enkelt inte ha dig. Om han gillar dig vill han kunna vara med dig när hans omdöme inte är påverkat! Tänk på det när "herr skål-på-dig" måste dra fram en flaska rött varje gång ni ska ses!


Vi fortsätter ha högläsning här hemma till morgonkaffet och barnen leker fint i sitt rum! Pirater och tomtar!

Inga kommentarer: