lördag 26 september 2009

Kungen av Sergel...

Försök med barnvagn en löningslördag och se hur snabbt du kan ta dig från ena änden av Drottninggatan till den andra?! Posta mig resultat snälla. Det var det dummaste jag gjort att gå den slingan, jag blev stressad, jag blev ilsken och irriterad! Frustration deluxe! Där är alltid så jäkla mkt folk och de flesta är ju turister som stannar och pekar på varje korvgubbe och varje leksaksförsäljare som brett ut sig mitt i gatan för att tycka att de ser sååå exotiska ut.
M blev fascinerad av indianerna som stod utanför Åhléns och tjoade på sin gamla vanliga dänga och försökte kränga plattor. De är ifs ( i och för sig) rätt fina å kolla på emellanåt men ack så tråkiga efter en stund.
Jag och vackra Helle har en annan vi gärna tittar på som också har sin show där utanför ofta. En snubbe med en trasig radio vid örat står och dansar samtidigt som han ackompanjerar "musiken" från radion (snarare den i hans huvud) på ett munspel. Det låter förjävligt men vi har lika roligt varje gång! Jag tittade efter honom idag men jag såg honom inte! Bugger..
"Varning för negativ energi" borde jag ha på en neonskylt här och nu, men jag vill säga att det låter värre än det är. Jag gillar drottninggatan faktiskt, men då när jag är i lite mer harmoni! :-) <-------------- Glad gubbe

Vi gick vidare upp mot Hötorget där försäljarna idag hade ESSTRAPRIS, BESSSTA priskantareller. Vilka enorma högar de hade alltså. 50 kronor kilot tog de idag vid tvåtiden! Jag har ju mina egenplockade femton kantareller här hemma så jag behövde inte köpa!
Summa summarum var dagen jäkligt rolig. M älskade tunnelbanan som vanligt. Tänk att det är lika roligt varje gång. Han är så rolig, han vill inte synas med att hålla sig i nåt handtag i vagnarna, för det "gör bara gamla människor". Likaså på bussen, stora killar håller inte i sig, bara gamla människor.

Nu tänker jag ta mig ett fotbad men innan det vill jag slänga iväg en känga rakt på JS på Vasagatan och en ännu större rakt i huvudet på en person i västerort!!

Godnatt ni andra, sov gott! YY

2 kommentarer:

Patrik sa...

Gick bion bra då? :) Undrar vad Jolin skulle säga om hon fick åka tunnelbana, hon blir ju helt exalterad av en rulltrappa i Lund :) Har ju inga rulltrappor eller knappt bussar i Perstorp :)

Hjärtemammas sa...

Bion gick superbra men den var så kort ju.45 minuter bara. Nästa gång blir det en längre, man måste ju mjukstarta lite. Ta med Jollan så tar vi en dag i tunnlarna. Mille tycker det är jättespännande varje gång.