onsdag 9 september 2009

Passiv

Sista arbetsdagen för den här veckan är snart avklarad. Jag satt mig just ner svettig som jag vet inte vad. Härligt eller hur? Jag har slitigt som ett djur här på jobbet idag men tiden har gått fort.
I morgon blir en lång dag. Vi har fått en tid hos kardiologen på Astrid Lindgrens barnsjukhus för M. De hörde ett biljud på hans hjärta för ett tag sedan då vi besökte läkaren i ett annat ärende. Jag har varit orollig men är inte det nu längre. Hade det varit brådskande så hade de kallat oss tidigare. Tror jag. Det kommer gå bra! Men det är aldrig roligt att behöva gå till en hjärtspecialist med sitt barn.
I morgon är det även fotografering på dagis. M:s hår har vuxit så hans huvud ser nästan ut som en svamphatt nu. Jag borde klippa honom men jag får vara med och frilla frallet på honom precis innan de ska ta kortet! Han har fått nya fina kläder att ha på sig i alla fall :D Klart man måste piffa dem lite, det är ju bara fotografering en gång om året!

Nu ska jag fixa det sista innan jag får dra mina skavsårsömma fötter hemåt. Eventuellt blir det en fika i Sigtuna ikväll!

Eniro jag tänker på dig, verkligen!Y

1 kommentar:

Ima sa...

Hoppas det gick bra hos kardiologen idag..
Hållt mina tummar!