lördag 17 oktober 2009

Grattis Lillan!!


Idag vill jag passa på att gratta lillasyster som fyller år. Ja på samma dag som jag, jag fyller ju faktiskt med år idag men man kan ju inte gratta sig själv heller. Jag vaknade till ett ilsket plingande på dörren och där stod Örnen med en äppelmuffin! Så nu har vi fikat födelsedagsfrulle! Kaffe och muffin!
Vi väntar på att Gusten ska komma förbi. Han hade något ärende hemma hos mig vad det nu kan vara. Vi går omkring i lägenheten som två äggsjuka hönor eftersom vi helst vill åka in till stan och checka in i vår svit! Allt är packat i väskan. Bikinin med, vi ska ju ha en relaxlördag idag!
Angesmisk kommer och gör oss sällis på hotellet innan vi far till Gamla stan och champagneprovning. Vi blir fler ikväll som slupper upp efter sina arbeten. The more the marrier säger man ju.
Jag har redan blivit bjuden på en galamiddag på nyårsafton! Det gäller att vara ute i tid. Dock vet jag inte om jag kan, M fyller ju fyra år på nyårsdagen och då vill jag ju helst vara hemma och vakna med honom! Nåväl vi får se!

Jag uppdaterar från hotellet, klart vi har datorn med.
Ha en fin dag kära vänner för det ska jag ha!
Grattis till oss

5 kommentarer:

MAMMIZ sa...

I HOLLAND GRATULERAR MAN FÖRÄLDRARNA NÄR ENS BARN FYLLER ÅR,DET TYCKER JAG ÄR TREVLIG,FÖR ÄVEN VI MAMMOR SKA GRATULERAS FÖR ATT HA FÖDD FRAM SÅDANA FINA BARN.HA EN RIKTIG FIN FÖDELSEDAG SARAH OCH SÅ FÅR DU BERÄTTA SEDAN HUR DET VAR KRAM FRÅN MAMMA OCH SVEN

Ima sa...

GRATTIS GRATTIS 30 är det va?! :-)Ha en kanondag och kväll!!

Varma kramar

Ima sa...

Slå du en pingla när du är i närheten nästa gång! Jag är ju hemma, kanske året ut som det ser ut, så det vore bara trevligt!
Må gott, ha det bäst idag!

Hjärtemammas sa...

Grattis Mamma! Tack Ima.. kram

Anonym sa...

Grattis på 30års dagen! ;)
hoppas att du får en underbar kväll i Stockholms natten.
Happy birthday!!!!
många kramar

/någon som ska ha en spark i skrevet och en känga i skallen.