torsdag 22 oktober 2009

Ja men det var det det


I fönstret för de riktiga småglinen kan det ju inte vara så läskigt, men jag har målat små snälla spöken på fönstret. syns de?

I morgon fredag, äntligen! Då kommer lilleman hem. Jag pratade med honom på telefon idag och han sa att han skulle komma hem diiirekt efter han bytt vinterdäck på pappas bil!! Pappa skulle få hjälpa till! Det var ju snällt, eller hur?
I morse saknade jag M något så otroligt så jag grät faktiskt en skvätt. Det är inte ofta jag gråter men oj vad ont det gjorde i mammahjärtat. Ibland är dessa veckor så himla långa. Även fast vi ses stunder de veckor han är hos sin pappa så värker det varje stund jag inte får ha honom hos mig. Men i morgon så kommer han i alla fall och då blire fredagsmys för hela slanten!

Torsdagen då, vad har den bjudit på? Jag planerade in lite höst och vinterschema i morse över min vanliga kaffe på vanliga stället. Jag kom rätt långt faktiskt, men ska ju se nu bara så det stämmer med hur de andra tjejerna kan jobba!

Jag började med Halloweendekoration i butiken idag. Även fast jag inte är så förtjust i det själv så säljer saker med dödskallar så bra. Det gjorde sig toppen i fönstret och när jag sedan målade på lite spindelnät på rutan blev det klockrent. Corny kom från skolan med en stor gren hon hittat som blev pricken över i:et. I den hängde vi våra fladdermöss som vi suttit och klippt ut de dagar då kunderna varit på annat håll.Nu kanske inte någon vågar komma in i vår läskiga butik. Vi har ruskigt, skrämmande bra priser högtiden till ära också! Frk. Johansson tyckte vi skulle komma till Berga och pynta där med, så på söndag bär det av.

Mina fötter värker lite så jag har på mig mina läskigt fula, men helande duntossor. Jag ska nog sova med dem i natt för de är så varma och gosiga!

God natt vänner! Ta hand om er, tänk på att inte ta något eller någon för given! Y
Klicka på bilderna så ser du dem i större format!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du gjort hjärtat !!

Kram

L

Patrik sa...

Hörrö Carlsson, vad mycket grejjer du har. Grejjerna till höger, grunkorna till vänster. Inte så fattigt och eländigt som hemma hos dig. *suck* fattig ska man då alltid vara.

Anonym sa...

wow va duktig du är på och göra det fint i fönstret till butiken.
jag blir imponerad!
vad är nästa?
NK hamngatan julpyntning? ;)

mamma sa...

Det var mig ett fint skyltfönster,ja men så är ju du så kreativ.Bra gjort Sarah.Hoppas du och M får en fin vecka kram