fredag 30 oktober 2009

Show humanity




Jag har ju de senaste dagarna gjort lite inköp som jag inte redovisat i min blogg. Bland annat hittade jag MIN handväska. Den är perfekt, den är finast i den här stan och den passar mig perfekt helt enkelt. Jag har länge letat efter en riktigt snygg väska och har varit flexibel i prisklass. Allt från skitbilligt till onödigt svindyrt men fortfarande har jag inte hittat det jag söker. Nu hittade jag den när jag var med Lillanstan. Det var p ett totalt oväntat ställe som jag i vanliga fall inte går på. Jag fick den till det absolut sanslösa bästa priset så jag funderar nästan på att gå tillbaka och köpa upp allihop! Lucky me!

Mitt nästa inköpt ska bli det här wraparmbandet från Humanity. Märket grundades med målet att uppmärksamma mänskliga rättigheter och miljöfrågor och är armbandet är gjort i 100% läder. Jag gillar framförallt att varje band är prytt med positiva budskap som plant peace, make a difference, believe och speak kindness. För varje köp går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation
Det är väl att göra en god gärning samtidigt som man går omkring och känner sig snygg! Du kan köpa den här

Sov gott, jag ligger kvar i sängen och kollar just nu på sagan om Herr Muffin! Vi är lediga idag och jag har ändå inte kommit på vad vi ska göra. Vi tar det som det kommer. Kanske en fredagsfika på stan! Det brukar vi ha innan M far till Pappi.

Inga kommentarer: