fredag 16 oktober 2009

Snart så




Nu så är jag äntligen hemma från en eftermiddag i Täby centrum. Tack pappi för att jag alltid får låna bilen när jag behöver.
Jag fick med mig allt jag behövde hem och lite till, så klart. Jag fick mycket trevligt sällskap också som fick hänga med i alla tjejbutiker. Jag tyckte du gjorde det bra faktiskt! Du fick ju prova några par solglasögon och äta lite kladdkaka så nog fick du din beskärda del du med. Du såg inte ut att lida i alla fall :D
Jag smet in på Indiska för att köpa kjolarna jag alltid använder. Jag köpte en grå och en svart då de har de på kampanj nu för 99:- styck. Där gjorde jag mig ett klipp kan jag tycka. Hur många dolares det gick åt på Make Up Store den här eftermiddagen tänker jag inte yppa om. I vilket fall som helst så har Indiska redan börjat med julsaker! Det är i mitten på oktober och de hade en hel avdelning med adventsstakar och julgardiner. Det var vackert så klart, men det kändes liiite tidigt ändå. De hade även finfina vita porslinsknoppar som jag köpte till byrån jag målat om. Med dem på så står den helt klar!
Självklart blev det en obligatorisk sväng förbi Gina Tricot också, sen var det faktiskt slutshoppat.
Nu ska jag packa upp och fixa lite här hemma. Kanske slänger jag upp ett par foton senare!¨

Kul föresten att vi kommer bli fler i bloggrymden den här kvällen!

Inga kommentarer: