fredag 23 oktober 2009

Nu blir det fredagsmys!

M och jag jäser i var sin ände av soffan. Han ville äta pizza ikväll så vi köpte ingredienser till att göra en egen. Det var strikta regler om vad som skulle vara på. Kyckling, fetaost, gröna oliver och ananas! Vem tackar nej till det liksom. Det blev riktigt gott och vi är mätta och belåtna! M vill försöka vara vaken ikväll så han kan se lite av "musiktävlingen" Idol för er som inte fattade det. Jag betvivlar starkt att han kommer kunna hålla sig vaken. När börjar det föresten? 20 eller 21? Jag ska i alla fall titta!

Det enda vi nu har planerat för helgen är att åka till Åkersberga och hjälpa frk Johansson att göra fint i skylten till Halloween. Sen får vi ta både lördag och sändag precis som den kommer. Är det någon som har något bra förslag eller som vill hälsa på så fritt fram!

Trevlig helg vänner fina

3 kommentarer:

Patrik sa...

Vill med ha en pirre! :/ Du lyssnade inte på Rix fm imorse? Darin var med men han lät jättedryg och tråkig. Ha en bra helg iaf! En annan ska jobbe!

Hjärtemammas sa...

Åh den var så god Patis!M sa: Mamma vi vet preciis hur man gör pizza!
jag lyssnade inte på Rix, vi har ingen radiomottagning i norrtälje nästan så det enda vi får in är typ radio ångbåtsbrygga med måsskrik å vågskvalp!
Lova Darin

Patrik sa...

Det går att lyssna på rixfm.com om man går in på ljudklipp och morgonens gäst.